2021-05-17 08:26:04• hírek • Bede Emőke

Vér szerinti családját keresi egy fiatal nő

A közösségi oldalak erejében bízva egy újabb Szatmár megyei születésű fiatal kért segítséget a The never forgotten romanian children Facebook-oldaltól. A fiatal nő, aki már egy hónapos korában bekerült az egyik szatmári árvaházba, most abban bízik, hogy hosszú évek után sikerül végre megtalálnia vér szerinti rokonait, és talán személyesen is újra találkozhat velük.

A nő Virág Katalin Csilla néven született 1987. április 17-én Szatmárnémetiben, édesanyja neve Virág Ilona, édesapjáról nem állnak rendelkezésre információk. Alig egy hónapos korában bekerült egy állami intézetbe, ahonnan négyéves korában örökbe fogadta egy szerető család. „A Jóisten azzal kárpótolt, hogy megismerhettem ezeket a csodálatos embereket, az örökbefogadó apám azonban sajnos már nem él. Mindig is szerettem volna tudni, ki adott nekem életet, szeretnék neki ezért köszönetet mondani. Úgy tudom, hogy van még 4-5 fivérem is, ezért abban a reményben, hogy megismerhetem a testvéreim, illetve a vér szerinti édesanyám, arra kérem önöket, osszák meg a felhívásomat” – olvasható az említett oldal közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.


Mindazok, akik esetleg tudnak segíteni a családja felkutatásában a fiatal nőnek, privát üzenetben felvehetik a kapcsolatot az ide kattintva elérhető Facebook-oldallal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: